TANGOHØJSKOLE VOL. 11 og vol. 12

Vol. 11:   Onsdag d. 18. december - tirsdag d. 31. december 2019 - AFLYST
Vol. 12:  Søndag d. 12. januar - lørdag d. 25. januar 2020 - få pladser tilbage

Programmet for vol. 11 og vol. 12 er tilrettelagt over 2 uger og er stort set ens.

Eneste forskel er, at vi på vol. 11 holder en julefest sammen. Festen er ikke inkluderet i programmet, men en fest vi sammen skaber ud fra deltagernes ønsker og initiativer.

Programmet veksler mellem dage med et intensivt undervisningsprogram og dage med frihed til at opleve byen på egen hånd. De dage, hvor der er tangoundervisning, er der fællesspisning på tagterrassen eller det store køkken i Ground Floor.

På fridage står deltagerne selv for forplejning. Der er køkken eller adgang til køkken i alle lejligheder/værelser og supermarkeder rundt om hjørnet, men også et meget spændende café- og restaurantionsmiljø i nabolaget, som gør det nemt at få noget at spise.

Der er højsommer i Buenos Aires med temperaturer mellem 25-35 grader.

- 5 privattimer
- 3
 klasser i body awareness
- 2 maestro-tekniklasser

- 2 teknik-practicas
- 2 maestro-gruppeklasser med danseassistenter
- 7 practicas med danseassistenter

Som supplement til tangoundervisningen tilbydes:
- 3 klasser i spansk, sprog og kultur for begyndere

- 3 klasser i tangoen, musikken, lyrikken og kulturen

Derudover inkluderes:

- 13 nætter i delt eller eget værelse/egen suite
- Transfer fra og til lufthavnen
- 7 morgenmad og aftensmad

- 1 velkomstmiddag
- Guidede milongaudflugter (transport til og fra milongaer, samt entréer er ikke inkluderet)
- 1 tango coachingforløb
- 1 foredrag

- 1 guidet tur til et udvalg af byens skobutikker
- 2 guidede ture til aktuelle, kulturelle seværdigheder eller events

Der er indlagt 3 dage uden undervisning med mulighed for at tilkøbe ekstra udflugter, tage ekstra undervisning eller gå på opdagelse på egen hånd. Der er også mulighed for at tilkøbe ekstra privattimer og individuelle Rolfing sessioner.

Bemærk, at programmet ikke inkluderer rejsen til Buenos Aires. Deltagere på Tangohøjskole i Buenos Aires skal selv sørge for fly til lufthavnen i Buenos Aires. Herfra sørger vi for transfer til og fra Luna Lila.

Vi anbefaler at deltagere forlænger opholdet på Luna Lila eller i Buenos Aires efter højskoleprogrammet er overstået.

Vi opfordrer alle interesserede og nysgerrige til at deltage i infomøderne, som annonceres her på siden og på Facebook.

DET FÅR DU

PRISER

Priserne afhænger af om du vil bo alene eller sammen med en anden i et værelse på Ground Floor, et værelse i B-Flat eller i A-suite. Læs mere om mulighederne her

TH vol. 11 eller 12

Pr. person i Ground Floor / B-Flat
v. 2 personer

Pr. person i A-Suite
v. 2 personer

Pr. person i Ground Floor / B-Flat
v. 1 person

Pr. person i A-Suite
v. 1 person

Kr. 16.500,-

Kr. 18.000,-

Kr. 18.600,-

Kr. 21.800,-

Få oplyst priser på ekstra overnatninger, hvis du ønsker at ankomme før tangohøjskolen starter eller blive længere.

Skriv til kontakt@bjoerg.dk