TANGOHØJSKOLE VOL. 13

Tangohøjskole vol 13 er udsat indtil det bliver corona-sikkert at danse tango i Buenos Aires igen.

Programmet for vol. 13 er tilrettelagt over 2 uger.

Programmet veksler mellem dage med et intensivt undervisningsprogram og dage uden program. De dage, hvor der er tangoundervisning, er der fælles morgenmad og aftensmad.

På fridage står deltagerne selv for forplejning. Der er køkken eller adgang til køkken i alle lejligheder/værelser og supermarkeder rundt om hjørnet, men også et meget spændende café- og restaurantionsmiljø i nabolaget, som gør det nemt at få noget at spise.

Der er højsommer i Buenos Aires med temperaturer mellem 25-35 grader.

- 5 privattimer
- 2
 klasser i body awareness
- 2 maestro-tekniklasser

- 2 maestro-gruppeklasser med danseassistenter
- 8 practicas med danseassistenter

- 1 workshop i changing roles
- 9 tangomøder med fokus på gruppedynamik, personlig udvikling, samt undervisning i tangoens historie, sange og kultur.

Derudover inkluderes:

- 13 nætter i delt eller eget værelse/lejlighed/suite
- Transfer ved ankomst og afrejse mellem lufthavnen og Luna Lila
- 9 morgenmad

- 7 aftensmad inkl. drikkevarer

- 1 velkomstmiddag inkl. drikkevarer
- 1 afskedsmiddag inkl. drikkevarer
- Guidede milongaudflugter (transport til og fra milongaer, samt entréer er ikke inkluderet)
- 1 foredrag

- 2 guidede ture til aktuelle, kulturelle seværdigheder eller events

- 1-2 morgenmads/opvasketjans

På dage uden program, kan du tage på opdagelse i byen på egen hånd. Vi hjælper dig med at finde gode steder at købe tangosko og tangotøj. Du kan tage undervisning ude på byens milongaer, tilkøbe ekstra privattimer og individuelle Rolfing sessioner.

Stine Engen tilbyder også færdige pakkerejser til vandfaldene Iquazu, således at man kan tage afsted 1-2 dage midt i højskoleprogrammet eller før eller efter højskolen.

Bemærk, at programmet ikke inkluderer flyrejsen til Buenos Aires. Deltagere på Tangohøjskole i Buenos Aires skal selv sørge for fly til lufthavnen i Buenos Aires. Herfra sørger vi for transfer til og fra Luna Lila.

Det er muligt at ankomme til Luna Lila op til en uge før højskolen starter og blive boende på Luna Lila en uge efter højskolen er afsluttet.

Vi opfordrer alle interesserede og nysgerrige til at deltage i infomøderne, som annonceres her på siden og på Facebook.

DET FÅR DU

PRISER

Priserne afhænger af om du vil bo alene eller sammen med en anden. Ved tilmelding angiver du hvilken indkvartering du ønsker. Læs mere om indkvartering her

TH vol. 13

Pr. person i Ground Floor
v. 2 personer

Pr. person i B-Flat
v. 2 personer

Pr. person i A-Suite
v. 2 personer

Pr. person i 7. himmel
v. 2. personer

Pr. person i Ground Floor
v. 1 person

Pr. person i B-Flat
v. 1 person

Kr. 16.500,-

Kr. 17.000,-

Kr. 18.800,-

Kr. 18.000,-

Kr. 18.900,-

Kr. 19.400,-

Få oplyst priser på ekstra overnatninger, hvis du ønsker at ankomme før tangohøjskolen starter eller blive længere.

Skriv til kontakt@bjoerg.dk