top of page

HVORFOR TAGE TIL BUENOS AIRES?

Hvad siger tidligere deltagere om Tangohøjskolen i Buenos Aires? 
Kirsten Lundsgaard vol. 10

Bjørg, Kasper og Stine skabte en personlig og tryg atmosfære, der inspirerede til åbenhed, tolerance og omsorg for hinanden i gruppen. Der herskede en ånd af indbyrdes anerkendelse og empati blandt alle lærere og elever. Udover dansen gav kurset indsigt og forståelse for tangoens historie, musikken, lyrikken og en masse fine musikoplevelser. At tage på Tangohøjskole i Buenos Aires er det bedste, jeg har gjort for mig selv i mange år.

Nina Hartel TH vol. 4 og 6

En fantastik måde at blive ført ind i Tangoens verden på i BA. Du bliver "taget i hånden" under hensyntagen til dine ønsker og drømme. Kan varmt anbefales, for nye som garvede Tangoentusiaster.

Gustav Wenneberg TH vol 5

Livsglæde i brand! Højskolen og alle de varme værdier der følger med i kølvandet herpå, det at rejse sammen med andre, møde nye kulturer og subkulturer, og ikke mindst tangoen og de passionerede mennesker omkring den samt det at opleve musikken live - det er ganske enkelt en magisk kombination. Og det bliver kun endnu vildere af, at holdet bag rejsen møder deltagerne professionelt, nærværende og hjertevarmt. Jeg skal helt sikkert brænde igen ...

Mette-Marie Vol. 5

Jeg sidder og forsøger at pakke de sidste ugers oplevelser sammen på en særlig hylde i mit hjerte. Den største var at opleve den mentale, kropslige og musikalske sammensmeltning, som tangoen giver mulighed for. At turde stå komfortabelt på mit standing leg, være forbundet til min partner gennem mine håndflader og bryst - og så bare vente på at få en impuls, der vil fortælle mig, hvor jeg skal placere mit næsteskridt. Jeg er fyldt til randen, kroppen er salig og sindet kalibreret.

Palle Petersen TH vol. 5

Derfor: - TH's tilbud rummer fest, tango, kultur og masser af fællesskab. - Din egen danselærer i hele forløbet. - Du bor i en dejlig lejlighed i skønne omgivelser og hjælpsomt personale på Mundo Bolivar. - Bjørg, Eva og Stine omfavner dig med støtte, guidening og glæde. - Du vil blive forelsket i ham eller hende, i Tangoen eller Bs As. Vær forberedt på en oplevelse for livet.

Ditte Østergaard

Tango er et drug, og at tage på tangohøjskolen i Buenos Aires svarer til et perfekt førstegangs herointrip. Du rider på bølgen, opdager alting for første gang eller på ny, og så snart virkningen aftager tænker du kun på hvornår du kan få mere. At tage afsted er den direkte vej ind i afmægtig afhængighed. RED JER SELV! Efterlad mig her, i min lykkelige, taknemmelige tilstand af bekymrende høj tangofeber. (Eller tag med. Du kan jo bare prøve én gang......)

bottom of page