TANGOUNDERVISNING

Det helt unikke ved Tangohøjskolen i Buenos Aires er det intensive tangoundervisningsprogram, hvor hver deltager får sin egen privatunderviser.

Undervisningsprogammet er sammensat af både Body Awareness, privattimer, practicas og masterclasses med inviterede maestros. Til Maestroklasserne danser alle deltagere med en professionel danser. Til undervisning i Body Awareness bytter vi roller.

Du behøver altså ingen partner for at deltage på højskolen og heller ingen forkundskaber i tango. Alle niveauer er velkomne.

Maestros som har undervist på Tangohøjskolen i Buenos Aires

Et hav af professionelle dansere har undervist på Tangohøjskolen i Buenos Aires. Her er et lille udpluk...

I løbet af højskolens 2 ugers program får du:
- 3 gruppeklasser Body Awareness
- 5 privattimer
- 2 maestro-tekniklasser
- 2 teknik-practicas
- 2 maestro-gruppeklasser med danse-assistenter
- 7 practicas med danse-assistenter

Du kan tilkøbe flere privattimer eller gå ud på byens milongaer og tage flere workshops, hvis du ønsker mere undervisning.

På videoen her over kan du få en ide om, hvordan en gruppeklasse med Maestros fungerer, når deltagerne danser med professionelle dansere.