THE TANGOHØJSKOLE TEAM

Jeres værter på højskolen er Bjørg Johansen, Stine Helkjær Engen og Kasper Ungstrup.   


Bjørg Johansen er forstanderinde og leder af Tangohøjskolen. Hun er kendt som højskolens "Mama", der sammensætter højskolens program og inviterer undervisere efter højeste standard, går i køkkenet for at omsætte kærlighed til gode måltider, for senere at iklæde sig kjole og stilletter for at tage deltagerne med på milonga. 

Stine Helkjær Engen er vores kultur- og musikkoordinator. Hun er derboende musiker, som vil indføre os i den del tangoen, som ikke handler om dansen, nemlig musikken, sproget, kulturen og historien. Hun underviser os i spansk, hun spiller for os på sin bandoneon og inddrager sit kæmpe netværk af musikere og kunstnere til stor glæde for Tangohøjskolens deltagere. 


Kasper Ungstrup er forstanderindens bedste halvdel og det bedste forbillede for de mandlige deltagere på Tangohøjskolen. Han kender til de fleste af de forhindringer en mand er oppe imod, når han tager til Buenos Aires for at danse tango. Kasper er sammen med Bjørg vært ved alle måltider, han er "el asador", når vi tænder op i parillaen på tagterrassen og så deltager han i Tango coaching.

Tangohøjskolens team sørger sammen for at højskoleånden holdes højt, så du får mest muligt ud af dit ophold og møde med Buenos Aires.
 

Kasper Ungstrup
Kasper Ungstrup har lært at danse tango på den meget intensive måde. Han var med på den første Tangohøjskole og været vidne til mange deltageres eventyr i Buenos Aires.
Stine Helkjær Engen
Stine Helkjær Engen er tangomusiker og oprindeligt fra Aalborg.
Hun kom til Buenos Aires som antropologistuderende på udveksling. Her indgik hun et skæbnesvangert forhold til en bandoneon og flyttede kort efter til byen, hvor hun nu bor på 8. år. Hun er velintegreret i det argentinske musikmiljø og spiller selv i tangoorkesteret Orquesta Tipica Andariega, som på sin årlige europaturné besøger de store byer i Danmark.
Forstanderinde
Bjørg Johansen er fra Næstved, forstanderinde på Institut for Liv, Læring & Lidenskab i København og initiativtageren bag Tangohøjskolen i Buenos Aires. Hun har mange ophold i Buenos Aires bag sig og mange erfaringer med at bruge byens stærke energi, som katalysator for personlig vækst.
Show More

© 2014 by Institut for Liv, Læring & Lidenskab

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • YouTube Black Round
  • Instagram Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now