LUNA LILA - SÅDAN BOR VI

Luna Lila er Tangohøjskolens hjemsted i Buenos Aires. Det er et 8 etager højt tangohus, ejet af tyske Ricarda Siebold, som har boet i Buenos Aires og arbejdet med tango i mange, mange år. Hun er selv tangodanser og ved hvad tangodansere har brug for i Buenos Aires og så har hun god smag i sin indretning af huset. 

Huset ligger i et roligt kvarter i bydelen Palermo Holywood i gåafstand fra Subten (undergrundsbanen), som kan bringe dig til centrum på ca. 25. min.

Ligeledes finder du skønne caféer, restauranter og Palermos berømte shopping i gåafstand. De bedste milongaer kan også nåes til fod eller med en kort taxi-tur.  

Huset er indrettet med fælles lounge, en stor dansesal i kælderen og 2 store fælles tagterrasser med parilla, havemøbler, solsenge og små opholdskroge. Da huset er højt, er der elevator, som bekvemt kan bringe dig fra kælder til kvist. 

Der er forskellige muligheder for indkvartering af mere simpel eller luksuriøs karakter:

Ground Floor består af 3 værelser, der hver kan bebos af 1-2 personer. Hvert værelse har eget badeværelse, men deles om gårdhaven og har adgang til det store fælles køkken og den nederste tagterrasse.

Værelserne har ventilator, ikke aircondition, men alle 3 værelser er kølige, da de ligger i bunden af huset. 

B-Flat er lejligheder på 2.-3. sal, som er indrettet med 2 soveværelser, som hver kan rumme 1-2 deltagere. Her deles man om badeværelse, køkken, stue og balkon til gården. Der er aircondition i soveværelserne. 

A-suite er Luna Lila's luksussuite med masser af plads til 2 deltagere. Der er et stort soveværelse, stort køkken/alrum, stort badeværelse med spa og stor balkon til gaden, hvor de store træer giver skygge. Der er aircondition i stue og soveværelse. 

7. himmel er en selvstændig 1-værelses lejlighed på 7. sal, som har den skønneste udsigt, balkon, adgang til terrasse, badeværelse, køkken og aircondition. 

Ønsker du at bo for dig selv, er værelserne i Ground Floor og B-Flats forbeholdt dig. Bemærk at A-suiter og 7. himmel er forbeholdt par.

Er I to, der gerne vil dele soveværelse, men have hver jeres seng, kan det lade sig gøre i både i Ground Floor, B-Flat og A-suite. 

Er I kærester eller ægtefæller, der skal dele seng, kan alle løsninger anbefales, så her er det jeres budget, der bestemmer, hvor simpelt eller luksuriøst I vil bo. 


Ved tilmelding skal du oplyse hvilken indkvartering du ønsker og vi gør vores bedste for at imødegå disse ønsker. Hvis gruppen er stor nok, fylder vi hele huset med vores højskolegæster. Er gruppen mindre, fylder vi op fra den nederste del af huset, således at Ground Floor er fyldt op, så vi kan mødes til fælles måltider i det store køkken, som ligger dér og den tilhørende nederste tagterrasse. 

LUNA lila facade 2

Luna Lila er et 7 etager højt tangohus i et roligt kvarter i Palermo Holywood

Luna Lila 2

Vores værtinde hedder Ricarda. Hun er tysker og taler næsten alle sprog og har boet og arbejdet med tangoturister i Buenos Aires i mange, mange år

Luna Lilla Flat 2B

B-Flat er en lejlighed, der er indrettet med 2 soveværelser, fælles badeværelse, køkken og balkon.

Luna_lila_suite_køkkenalrum

I Luna Lila's A-suite har du ekstra god plads og deler den kun med din kæreste eller bedste ven.

Luna Lila Gr floor patio

Luna Lila's "Ground Floor" har 3 værelser med plads til 2 personer i hvert værelse med eget badeværelse og adgang til fællepatio, samt det store fælleskøkken. Ovenpå køkkenet findes en dejlig tagterrasse med solsenge og parilla.

Luna Lila lejlighed terrasse

A-suiten har en stor altan ud til gaden med de smukke træer som kaster svalende skygger i middagssolen.

LunaLila TAG-3

Luna Lila har hele 2 fælles tagterasser med parilla hvor vi kan grille den traditionelle "asado"

Lunalila tag 2

Tagterrassen har fine liggestole til fælles brug.

Luna Lila-2

Tagterrassen har mange små kroge og fine detaljer

TH privattimer

Tangoundervisning og practicas foregår i dansesalen i kælderen